A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szezonindító előadás Gyöngyösön

A nyári szünet után dr. Mangó Gabriella háziorvos előadást tartott tagjainknak a közelgő influenza és a cukorbetegség megelőzéséről, és tanácsot adott a betegségek kezeléséről.

Alapszervezetek

Rendhagyó tanóra az egészségért Miskolcon

A szeptember hónapban zajló Szűrési staféta lakossági programjainak fontos célkitűzése, szűrővizsgálatok népszerűsítésén túl az egyén egészségtudatosságának növelése. A cél megvalósítása érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a járási hivatalokkal, valamint a Magyar Rákellenes Liga Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi ünnepi rendezvénnyel zárta az évet a MRL Salgótarjáni Alapszervezete

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2016. december 13-én a STÉCÉ Kávéház Galériatermében tartotta adventi ünnepi rendezvényét mintegy 140 fő részvételével. „Az advent a csend, a várakozás, a befelé figyelés, a készülődés időszaka. Advent igazi Olvass tovább...