A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem
Időpont: 2022. március 8. 18 óra 

Ugyan az elmúlt évben, a járványhelyzetre való tekintettel elmaradt a városi nőnapi köszöntés, idén, a korlátozások enyhítése és teljes eltörlése miatt megvalósulhatott az ünnepi műsor. A Nagy Endre Rendezvényteremben gyűltek össze a hatvani hölgyek, hogy együtt, közösen éljék át ezt a kiváltságos napot.

A Hatvani Alapszervezet idén még nem tartotta meg a Nőnapi ünnepséget, sok betegtársunk még óvatosan megy zárt térbe, ezért döntöttünk úgy, hogy aki szeretne, elmegy  a városi rendezvényre.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet közel 170 nőtagjának önkénteseink személyesen – nőnapi üdvözlőkártyával és Béres cseppel – kedveskedett Nőnap alkalmából.

Lazányi Jánosné
elnök

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 éves a MRL Salgótarjáni Alapszervezete

Tisztelettel meghívjuk sportos születésnapi rendezvényünkre május 28-án, kedden a Tarjáni Gyermektáborba 9,30-10 Regisztráció Délelőtti programok: 10-12 „Ép testtel és ép lélekkel az egészségért” -Nordic walking Félegyházi Évivel -Pink Ribbon torna Tóth Icussal -A „jól esés Olvass tovább...

Alapszervezetek

X. Molnárkalács Fesztivál Borsodnádasdon

Borsodnádasd Önkormányzata 2017. július 14-15-én tartotta a X. Molnárkalács fesztivált. Kormos Krisztián polgármester nyitotta meg pénteken az eseményt, majd a helyi Mű-vész-hely musical előadása következett nagy sikerrel. Szombaton Bárczy Zoltán „Ide vésem fiam” című könyv Olvass tovább...