A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Időpont: 2022. március 2. 

A meteorológiai tavasz első kirándulásának helyszínéül Kékestető – Mátraháza – Sástó útvonalat választottuk. Úgy gondoltuk, hogy talán ez az utolsó lehetőség, mielőtt megérkezik az igazi tavasz, hogy élvezzük a lábunk alatt csikorgó havat és a havas tájat!

A Déli sípályán kezdtük a leereszkedést Mátraházáig, ahol pótoltuk az elveszett kalóriát, majd érintve Farkas-kutat érkeztünk a Sástóhoz.

Csodálatos napsütés kísérte végig túránkat, amely méltó búcsú volt az idei téltől, most már jöhet a tavasz!

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretet és ami még szükséges!

BAKONYSZÜCS 2022.02.15-18. Önkéntes vezetők képzése Helyszín: Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthona A több napon keresztül tartó programot csak röviden van mód összefoglalni, mert az egymást követő gyakorlatok során nem volt mód a jegyzetelésre. Remélhetőleg az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Interaktív egészségtudatos nap

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei a Balassi Bálint Könyvtár felkérésére az Országos Könyvtári Napok keretében a NKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival 2023. október 5-én ”Interaktív egészségtudatos nap”-ot tartottak állapotfelméréssel, szűrővizsgálatokkal, előadásokkal. Volt vérnyomásmérés, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az egészségért a természet erejével

Noha 8 fok volt Salgótarjánban, a Mikulás napi Nordic walking Félegyházi Évivel, a tervek szerint ma is jó hangulatban telt el gyönyörű téli környezetben.