A Hatvani Alapszervezet beszámolója 

Tagjaink augusztusban is folytatták mozgásprogramjaikat. 

Kis létszámban, sétaköröket, nordic walking-, kerékpártúrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint a környék településeire. 

A Sétakör összesen 124,23 km-t tett meg – heti rendszerességgel, kitartóan sétáltak. 

Nordic Walking túrázók összesen 61,57 km-t tettek meg. 

A kerékpározók – 2 fő – összesen 862.3 km-t tettek meg.   

A Meridián torna, Teremtorna, Senior örömtánc heti rendszerességgel folytatódott 15-20 fő részvételével.

 Lazányi Jánosné
elnök 

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Markovits Kálmán Uszoda és Strandfürdő, Hatvan Tv, Hatvani Hírlap, Zombori Kft.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani áprilisi mozgásprogramok

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat beszámoló Áprilisban is folytattuk mozgásprogramjainkat. Egyre növekvő létszámban sétaköröket, nordic walking, kerékpártúrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, a környék településeire valamint a Mátrába.  A sétakör összesen: Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örökmozgók Hete – hatvaniak kirándulása Szolnokra

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Hatvani alapszervezet 8 tagja ellátogatott 2021. június 28-án Szolnokra. Vonattal érkeztünk Szolnokra a rózsák birodalmába, csodálatos illat és szépség fogadott bennünket. Nagyon boldogok voltunk, hogy ezt a lehetőséget választottuk. Megszámlálhatatlan Olvass tovább...

Alapszervezetek

A gondolat gyógyító ereje

2017. április 11-én, kedden 13 órakor az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban Fordorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus tart előadást A gondolat gyógyító ereje címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!