A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Tarjáni Gyermektábor  területén, huszonegy fő részvételével 2021. szeptember 12-én tartotta az Alapszervezet önkéntesei számára az éves továbbképző napját.

Gyönyörű környezetben,  jó hangulatú, összetartó csapatban sok hasznos dolgot, hallhattak, gyakorolhattak, tanulhattak meg a részvevők, ami segíthet a rehabilitációban, a testi-lelki egyensúly megtalálásában és megtartásában, az orvos-beteg kommunikációban, a segítő munkában.

Gazdag és sokszínű program valósult meg: volt mozgás-mese-művészetterápia, stresszkezelési technikák ismertetése és gyakorlása, a tapasztalatok megosztása és persze jó hangulatú baráti beszélgetések.

A finom ebéd után a második félév feladatainak átbeszélésére és a kiemelt események pontosítására került sor.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap mozgással, figyelemfelhívással Salgótarjánban

A Salgótarjáni Alapszervezet 2023-ban is programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontban február 4-én, a Rákellenes Világnapon. A programot a „Mozogj az egészségedért, figyelj magadra!” szlogen jegyében hirdették. A gyönyörű természeti környezetben és az égiek is „megszelídülve”, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Méhnyakrák-szűrés Petőfibányán

A Petőfibánya Községi Önkormányzat Védőnői Szolgálata és a Magyar Rákellenes Liga Petőfibányai Alapszervezete MÉHNYAKRÁK-SZŰRÉST szervez Időpont: 2022. 04.11. (hétfő) és 14. (csütörtök) 08:30 perces kezdettel Helyszín: Védőnői Szolgálat Petőfibánya, Akácfa utca 1. Jelentkezni lehet Városi Marianna Olvass tovább...