A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

A kreatív klubfoglalkozás vezetőja: Poórné Mike Éva kézműves
Időpont: 2021. augusztus 26.

Segítő Szolgálatunk Kreatív Klubjában őszi ajtódíszt készítettek ügyes kezű tagjaink.

Egyszerre több dolgot is készítettünk már az őszre hangolódva. Amíg a repesztőlakk száradt az ajtódíszeknek szánt falapokon, addig textiltököket készítettünk, némi maradék textil, vatelin, fahéj, és egy-két őszi levélke segítségével.

A repesztőlakk száradása után jöhetett a záró réteg festésünk, majd rövid száradás után elkészültek az ajtódíszeink is melyekre felkerültek a hozott bogyók és termések.

Nagyon örülök, hogy a ma is összejöhettünk egy kis kézműveskedésre, csevegésre.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

                                  

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Rákellenes Ligával

Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetével. A szerződést dr. Balázs Gábor igazgató, Nagyné Borbandi Judit gazdasági igazgatóhelyettes, valamint Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági elnökhelyettese és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szimpózium és séta Debrecenben az emlőrák ellen

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete 2019.10.28-án 14:00-óra és 16:00 óra között tartja “Összefogás az emlőrák ellen szimpózium és séta”  című rendezvényét. Helyszín: Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Nagy Terme (Régi Városháza), Debrecen Piac u.20. Olvass tovább...