Megszokott életünk, egyik napról a másikra radikálisan megváltozott, átalakult. Alapszervezetünk, klubjaink személyes kapcsolattartásra voltak berendezkedve, melyet átköltöztettünk a világhálóra. A bezártság megnyitotta a fantáziánkat, új szemléletmóddal ruházott fel. Új lehetőségek kínálkoztak, amellyel megpróbáltunk élni. Most másoknak is szeretnének bemutatni, hogyan lehet az elszigeteltség alatt megélni ezt a nem könnyű időszakot, aktívan, boldogan, elégedetten.

Igen, boldogan, mert a karantén nem börtön, nem büntetés, hanem lehetőség, amivel élni kell. Csak a fantázia szab határt a virtuális találkozásoknak.

A koronavírus járványból adódóan szorongó érzéseink lettek nem csupán a fertőzések miatt, hanem kezeléseinkért, magányért, megélhetésünkért, gyerekeinkért. Ezért készítettük el „A psziché és test karbantartása” videót, Érzelmeink kifejezésétől a harmonikus kapcsolódásig” önismereti csoportot hoztunk létre dr. Korányi Mariann integrált business coach, jógaoktatóval.

A légzés mindennek az alapja, de nem mindegy hogyan. Ágh Csaba személyi edző, szabadtüdős búvár videója alapján elsajátíthatjuk a helyes légzéstechnikát.

Bezártság alatt egyre több emlék is felidéződik. Segítséget adunk ahhoz, hogy mások által is élvezhető formába öntsük ezeket az eseményeket.

“A zene, mint orvosság” blokk zeneterápiaként szolgál.

Ebben az új helyzetben igyekszünk segíteni, eligazodni az információk özönében: on-line ügyintézésben, e-egészségügyben, ügyfélkapu használatában.

Manó Manufaktúra – angyalkészítés

Játszunk on-line, karácsonykor videókoncerttel zárjuk az évet.

Céljaink megvalósításában az elmű-émász segít. Támogatásukat ezúton is hálásan köszönjük!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kalandozás Somogyban

A Siófoki Alapszervezet tagjai 2021.08.26-án kiránduláson vettek részt, amely lelkileg, szellemileg és fizikailag igen tartalmas volt. Először a külső-somogyi dombok által körülölelt kis település LULLA nevezetességeivel ismerkedhettünk, Keller Pálné Zsuzsika és Nagy Ernő György vendégszeretete Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív Klubfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója                   Időpont: 2022.november 17. Vezető: Poórné Mike Éva Klubtagjaink nagy örömmel és várakozással várták Poórné Mike Évikét, hogy milyen ötlettel érkezik mai foglalkozásra! Olvass tovább...