A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus
Időpont: 2021. július 29.

Segítő Szolgálatunk Fakanál klubjának mindig nagy sikere van és nem csak a finomságok elkészítése és elfogyasztása, hanem a sok hasznos információ miatt is, amit Ildikótól hallhatunk !

Sándorné Ildikó Buda dietetikus finom gofrit készített zabliszből a mai napon.

Mi is segédkeztünk, szeleteltük a gyümölcsöket, közben hallgattuk Ildikót. Mert bizony a pandémia alatt jó pár kiló felszaladt ránk, elkeltek a hasznos tanácsok.

Jókedvűen telt el a délután, örültünk, hogy végre találkozhattunk!

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

                                  

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Egerben

Az Egri Alapszervezet tagjai is sétáltak 2024. január 14-én, a Rákellenes Világsétán. Ez volt a negyedik világstaféta a rák ellen, amivel kifejezhettük együttérzésünket a daganatos betegekkel és hozzátartozóaikkal. Az esemény célja, szűrővizsgálatokkal a korai felismerésre Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás, rózsaszín sétákon részvétel

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai és újra Norbi túrán vettek részt. Útvonal: Szilvásvárad és környéke. Részt vettünk az ecsédi és egri mellrák ellenes rózsaszín rendezvényen.  Köszönjük a meghívást.

Alapszervezetek

Molekuláris diagnosztika – előadás Siófokon

A Siófoki Alapszervezet 2016. május 23-án a Kálmán Imre Kulturális Központban előadást szervezett a Molekuláris Diagnosztika témakörben. Az előadást Kohánka Andrea molekuláris biológus tartotta, aki Budapesten az ONCOMPASS /egy olyan magáncég, amely biológiai módszerekkel vizsgálja Olvass tovább...