A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Időpont: 2021. július 25.
Helyszín: Hatvan, Doktay u. 18c

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húszfős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám beszélgetéssel, főzőcskézéssel.

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe! Az idő is nagyon kedvező, szép napsütéses volt egész nap.

Baranyiné Évike és kuktái nagyon finom babgulyást főztek nekünk, de a többiek is segítettek nekik, amiben tudtak.

Sajnos többen a nyaralásuk miatt nem tudtak részt venni a programon, de bízunk benne, hogy jövőre mindannyian együtt leszünk!

Az alapszervezetünk elnökeként hálás szívvel mondtam köszönetet Önkéntes társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak alapszervezetünknek.

Köszönetet szeretnék mondani az Baranyiné Évikének, hogy vendégül látott minket a otthonában!

Hiszem, és mindannyian hisszük : „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb…

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.

                                                                                               

                               

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Egerben

Az Egri Alapszervezet várja a sétálókat 2020. október 13-án 15 órára az Eszterházy Károly Egyetem A épülete (Líceum) elé. A téren neves szakemberek beszélnek a szűrések és a mellrák korai felismerésének fontosságáról.

Alapszervezetek

Mit nem tudunk az urológiai betegségekről?

MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében a „ MIT NEM TUDUNK AZ UROLÓGIAI BETEGSÉGEKRŐL? ” Felső húgyutak című előadás meghallgatására Előadó: Dr. Grósz László szakorvos  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem (7100 Szekszárd, Szent István Olvass tovább...

Alapszervezetek

A hólyag daganatai – Előadás Egerben

Tartson velünk 2017. június 13-án, kedden 13 órakor a Bartakovics Béla Közösségi Házban, Egerben. Dr. Mansuor Bassel urológus, osztályvezető főorvos tart előadást a mindkét nemet érintő hólyagrákról a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete szervezésében. Az Olvass tovább...