A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Kis létszámban, szabályokat, a maszk és távolságbetartást betartva sétaköröket, nordic walking túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint a környék településeire.   

Sétakör áprilisban összesen: 326 km 12 fő, heti rendszerességgel, kitartóan sétáltak a szép tavaszi időben. 

Nordic Walking túrázók is elindították a túrákat, áprilisban összesen 15 km, 10 fő. 

Kerékpározók is elindultak, kihasználva a szép tavaszi időt heti rendszerességgel 3 fő, 150 km-t tett meg összesen.

Lazányi Jánosné
elnök

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Markovits Kálmán Uszoda és Strandfürdő, Hatvan Tv, Hatvani Hírlap, Zombori Kft.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2024. január 22. Vezeti: Kiss Anett pszichológus 2024. évben is folytatódik a pszichológus szakember által vezetett stresszoldó csoportfoglalkozásunk. A csoportról: A stresszoldó csoportfoglalkozásokon havonta egy alkalommal találkozunk, előre egyeztetett Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fakanál Klubfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2021.09. 20. Előadó: Sándorné Buda Ildikó Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk. Hozzávalók 4 adaghoz: 1 doboz vörösbab (konzerv) fél fej lilahagyma 1 gerezd fokhagyma fél kávéskanál füstölt paprika 1 kávéskanál citromlé ízlés szerint só ízlés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Immunrendszerünk és a rák – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet márciusi klubrendezvényén dr. Maszárovics Zoltán immunológus, a Markhot Ferenc Kórház orvosigazgatója előadását hallgatták meg a résztvevők az immunrendszer szerepéről és feladatairól a szervezet működésében, valamint szerepéről a daganatok kialakulása során.