Az Európai Méhnyakrák Megelőzi Hét alkalmából a Mályvavirág Alapítvány országos kampányához az előző évek gyakorlatának megfelelően csatlakozott a MRL Salgótarjáni Alapszervezete is.

Most a pandémia miatt nem volt lehetőség zárt téri rendezvényre, gyöngyfűzésre, kerekasztal beszélgetésre, de tagjai közül sokan részt vettek a challengeben és „Mályvavirág Nagykövetekké” váltak, továbbítva a hét üzenetét:

A méhnyakrák HPV elleni védőoltással és rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető!

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Salgótarjáni Alapszervezet márciusi programjai

Salgótarjáni Alapszervezet márciusi programjai 2017.03.21. Beszámoló és küldött választó közgyűlés Balassi Bálint Megyei Könyvtár 16 óra 2017.03.27. Stresszoldó Klub: „A gyógyító hangtál” Előadók: Jászberényi Tünde és Péter József Attila Művelődési Központ Klubterem 15 óra 2017.03.29. Olvass tovább...

Egyéb

8 figyelmeztető jel

A daganatos betegségek általános figyelmeztető jelei: 1. Szemmel látható elváltozások szemölcsön, anyajegyen.2. Széklettel és vizelettel kapcsolatos változások.3. Makacs köhögés és rekedtség.4. Állandó nyelési nehézségek.5. Nem gyógyuló fekély vagy sérülés a bőrön.6. Szokatlan vérzés és váladékfolyás.7. Olvass tovább...

Egyéb

Önkéntes betegsegítő képzés Szombathelyen

A Magyar Rákellenes Liga Szombathelyi Alapszervezete önkéntes betegsegítő, beteglátogató képzést indít 2013. október 29-én.