Pusztaszabolcson a vírus miatti előírások betartása mellett, csak a szabadban próbáltuk felhívni a figyelmet a férfiak egészségének védelmére.

A város aszfaltozott útjain kerékpáros menetet indítottunk, amit 4 fő alkotott. A kosarakon a 10Ezer Lépés Program feliratát és a KÉK séta célját kiraktuk. Egész úton csilingeltünk, hogy megnézzék az ablakokból a lárma okát.
Ez idő alatt a PSZSE futó szakosztálya megtartotta az őszi fordulót, a négy évszak maratoni futást. Aki vállalta, hogy viseli a kék szalagot a futás alatt is, a rajt előttemléklapot kapott a Napraforgó Klub és a Pusztaszabolcsi Szabadidő Sportegyesület közös eseményéről. Egy fiatal fiú a családját kísérte kerékpárral a táv során. A dobogón az eredményhirdetés alatt szintén ott volt a KÉK séta felirat.
A városi menet tagjai épp az első célbaérkező futó fogadásakor csatlakoztak a futók buzdítóihoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Özönvíz előtt – filmvetítés és beszélgetés a klímaváltozásról, saját felelősségről Gödöllőn

Helyszín: Gödöllői Városi Könyvtár (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2019. július 18. Téma: Özönvíz előtt – filmvetítés és beszélgetés a klímaváltozásról Előadó: Vadovics Kristóf A Gödöllői Alapszervezet mai vendége a Gödöllői klíma-klub vezetője és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Intenzív terápia, kutatás, zene – Orvos-beteg találkozó Miskolcon

A MRL Miskolci Alapszervezet következő orvos-beteg találkozó vendége dr. Nagy Géza PhD aneszteziológus főorvos, egyetemi docens volt (aki jelenleg a B.-A.-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis tagkórház orvos igazgatóhelyettese). Nagyon jó hangulatú, érdekes Olvass tovább...