Novembertől a szabadban működik a Meridián-Tornaklub

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Mozgásklubja 2020. novembertől a csütörtökönkénti összejövetelét a József Attila Művelődési Házban a járványhelyzet rendeződéséig felfüggeszti.

A beltéri szünet alatt a klub a szabadban működik az időjárástól függően, csütörtökönként 10 órától a Camping végállomás találkozóhelyen.

Az első program már megtörtént, 2020. november 05-én egy órás gyaloglás az ősz gyönyörű színeiben pompázó Tó környékén és a fő Meridián pontok pontmasszázsával.

A programon gondosan ügyeltünk a járványhelyzet előírta szabályok betartására.

 

 

 

 

Kategóriák: AlapszervezetekMozgás

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„ütés, váltás – győzelem”

A Szekszárdi Alapszervezet ezúton meghív minden kedves érdeklődőt “ütés, váltás – győzelem” címmel Balzsay Károly ökölvívó világbajnok előadására. Időpont: 2016. január 20. (szerda) 17.00 óra Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ           Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségért Klub záró rendezvény

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet „Egészségért” Klubja záró rendezvényét 2021. augusztus 6-án tartotta a Salgótarjáni Gyermektáborban. A „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével” című projekt keretében tizenhárom alkalommal volt  klubelőadás, a pandémia miatt többnyire online Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nagyatádi hírek

25:50-26:25-ig a Nagyatádi Alapszervezet közgyűléséről adnak hírt a Nagyatádi VTV-ben.