2020-09-30

A Borsodnádasdi Alapszervezet két orvost búcsúztatott. Köszönet önkéntes munkájukért!

2 háziorvosunk és fogorvosunk évtizedes munkáik után egyszerre fejezték be munkájukat, településünk egészségügyi ellátását.

Fiatalon, egyidőben kezdtek Borsodnádasdon, egyszerre is mentek nyugdíjba. Különféle magánügyi okok miatt nem tudtak tovább munkában maradni.

Megalakulásunk óta, munkáink során együttműködő partnereink voltak, sokat segítettek Alapszervezetünknek. Ők is „önkéntesként, szabadidejükben” segítették munkánkat.

Önkormányzatunk méltó módon rendezte meg búcsúztatásukat – ahová alapszervezetünk képviselőit is meghívták – mint egészségügyi tevékenységet végző szervezetet.

Mi is próbáltunk emléket hagyni magunkról apró figyelmességekkel, egy emlékverssel és ránk emlékeztető tárggyal.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín gyöngylánc a méhnyakrákos betegekért

A Mályvavirág programhoz kapcsolódva mi is készítettünk rózsaszín karkötőket és egy több méteres összefogás láncot, amit a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház nőgyógyászati osztályán Dr. Assani Omar Orvosigazgató és Dr. Pap Zoltán Főorvos urak vettek át.

Alapszervezetek

Kirándulás Aggtelekre és Edelénybe

  Az MRL Hívás klubja önköltséges autóbuszos kirándulást szervezett 2016. szeptember 17-én Aggtelekre és Edelénybe. 47 fő jelentkezett a kirándulásra. Mindenki nagyon várta ezt a napot. Reggel 7 órakor indultunk el Debrecenből. Józsán és Hajdúböszörményben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Melanóma, anyajegyszűrés a hatvani strandon!

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2021. július 24 szombat, 10.14 óráig! Helyszín: a hatvani strand Rendszeres anyajegyszűréssel a bőrrák megelőzhető!  A bőrrák az összes daganattípus 40%-áért felelős, 3 fajtája közül a melanóma a legveszélyesebb. A leggyakrabban Olvass tovább...