2020-08-18

„MOZGÁS, FITTSÉG, EGÉSZSÉG” címmel a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet szűrőprogramot szervezett az Egri Termálfürdőben.

Az egészség megőrzés és a betegség megelőzés érdekében anyajegy szűrést szerveztünk Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász részvételével, valamint a  vércukor, vérnyomás, testösszetétel mérés az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadás is a program része volt.

Jordán Mária sportedző, zenés tornájával, a Bükki Vörös Meteor SE. a természetjárás népszerűsítésével a mozgás fontosságára irányította a figyelmet, mely nagyban hozzájárul az egészség megőrzéshez, valamint a kellemes kikapcsolódáshoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Sorstárs Képtár Szolnokon

Sorstárs Képtár – MEGGYÓGYULTAM – 2023. október 21. – Szolnok,  Auchan Áruház A Magyar Rákellenes Liga Szolnoki ÍRISZ Alapszervezet tagságából 7 fő önkéntes egy ismeretterjesztő aktivitással hívta fel a figyelmet a daganatos betegségek megelőzésének fontosságára Olvass tovább...

Egyéb

Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák – médiapályázat eredményhirdetés

A Magyar Rákellenes Liga és a a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya „Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák” címmel médiapályázatot hirdetett. A pályázat célja az volt, hogy a média segítségével elérjük, hogy az urak 40 éves kor fölött Olvass tovább...