2019.december 21-én rendeztük meg – az Élő Advent című -ablaknyitási sorozat- Liga által vállalt 22-es ablak díszítését. Mivel a Jézus Szive templom Közösségi Házában terveztük az ablakdíszítést és műsort, az egyházi társulat tagjaival összefogtunk, és közösen díszítettünk fel három ablakot.

Az ünnepi köszöntés után Faix Istvánné ligatagunk nagyon szép karácsonyi verset mondott, majd karácsonyi énekek következtek gitáron. Ezt követte Vozár Gyuláné meséje a Gyufaárus lányról.

A műsor végén megkértük Székely Dénes plébánosunkat, hogyha még vannak a tarsolyában ünnepi gondolatok – az adventi gyertyagyújtás és szentmise után – mondjon egy pár szót.

Ezt követően vendéglátás következett a tagjaink által készített süteményekből. valamint forralt borral és teával melegedtünk. A fűtetlen helyi

séget látványkandallóval és jó hangulattal próbáltuk hangulatossá tenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben XVII.

2016. április 5-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő együttes a Lanner kvartett. A koncert ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Alapszervezetek

Gyöngyösi kézilabda mérkőzés

Március 04-én kézilabda meccsen vettek részt a tagjaink, ahol Gyöngyös és Eger játszott. A meccs eredménye Gyöngyös-Eger 44- 22.

Alapszervezetek

Havas körtúra Kékesen

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Túránk indulási helyszínére, Kékestetőre autóbusszal érkeztünk december 8-án, ahol csodálatos, vastag hó borította táj és verőfényes napsütés várt bennünket. A fák ágai roskadoztak a zúzmarától, talpunk alatt csikorgott a csillogó hó. Olvass tovább...