Az emlőbetegek védőszentjének tiszteletére és a betegek gyógyulásáért a Magyar Rákellenes Liga, a Curate Infirmos Közösség és az Óbudai Szent Péter és Szent Pál Főplébánia misét szervez. 

Szeretettel hívunk minden kedves hívőt, beteget, gyógyultat, hozzátartozót, Szent Agáta tisztelőt, hogy imádkozzunk együtt az emlőbetegek gyógyulásáért.

Időpont: 2020. január 25-én (szombat) 18 óra
Helyszín: Óbudai Szent Péter és Szent Pál Főplébánia-templom (1033 Budapest, Óbudai u. 9., az Árpád híd budai hídfőjénél) 

Főcelebráns: Tercsi Zoltán apát úr, protonotárius kanonok. 

Közreműködik:  

  • A Vásárhelyi Zoltán Vegyeskar Ress Tamás vezényletével
    H.Klein: Szent Agáta mise –magyarországi bemutató
  • Stellaria Media Nőikar
  • A Sárszentágotai Csillagfürt Nyugdíjas klub énekkara Sashalmi Györgyné vezetésével
    Népénekek

 

Kategóriák: MellrákMise

Kapcsolódó bejegyzések

Betegek Világnapja

Betegek Világnapja – mise

2022. február 12-én, szombaton 15 órakor a Betegek Világnapja alkalmából szentmise lesz a Budai Ciszterci Szent Imre Plébániatemplomban. A misén lehetőség lesz gyónásra és a betegek szentségének felvételére.

Alapszervezetek

Betegek Világnapja Miskolcon

A Miskolci Magyar Rákellenes Liga szervezésében a „Betegek Világnapja” alkalmából megemlékezést tartottak  a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Isteni Irgalmasság-kápolnájában. A megemlékezést Gecse Attila református kórházlelkésze tartotta. Ferenc pápa 2023 évi üzenetének témája: “Viselj rá gondot!”Az együttérzés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszínben, motorral a mellrák ellen

Köszönjük a motorosoknak, hogy részt vettek a felvonuláson, felhívták a figyelmet a korai felismerésre, a szűrésen való részvételre és fontosnak tartották, hogy a mellrák elleni harcban a nők mellé álljanak!  1985 óta minden év októbere Olvass tovább...