A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Időpont: 2019. december 12.
Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem

Immár hagyományos évzáró ünnepség helyszíne a Nagy Endre Rendezvényterem, ahol Horváth Richárd polgármester úr megtartotta évértékelő  beszédét, majd a kitüntetések átadására került sor.

A városzászló bevonulásával indult a város évzáró ünnepsége a Nagy Endre Rendezvényteremben.

Horváth Richárd polgármester úr beszédében részletesen kitért a 2019-es esztendő eseményeire. – A korábban megalkotott Fejlődő Hatvan Program alapozta meg azt, hogy ma ilyen erős, stabil és független a település. Egy polgáriasodó várost álmodtunk meg, aminek már tapasztalhatóak az eredményei, hiszen egyre többen mondják azt, hogy szeretnek itt élni, szeretik a várost – hangzott el polgármester úr beszédében.

Kitüntetettek: Padányiné Kalocsai Edit, Nagyné Talabér Anikó és Szikszai Márta, akik sokat tettek városunkért! Lestyán Balázs a Magyar Labdarúgó Szövetség serlegét érdemelte ki a gyermekfutball önzetlen támogatásáért.

Szívből gratulálunk minden díjazottnak!

 

 

 

Hatvan,2019.december 12.                                            Lazányi Jánosné

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Salgótarjánban önkéntesek is segítettek a 44. Országos Elsősegélynyújtó Verseny Megyei Válogatóján

A Magyar Vöröskereszt ebben az évben 44. alkalommal hirdette meg országos elsősegélynyújtó versenyét, melynek megyei megmérettetésére 2016. május 6-án került sor. A tizenhét állomásból egyet, immár negyedik alkalommal  a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta az egészségért – az MRL Egri Alapszervezet programja

A Nemzeti Rákellenes Napon, április 10-én  Sétáltunk, mozogtunk a daganatos betegekért, ismerőseinkért akik a járványban megbetegedtek és bezártságra vannak ítélve. Sétáltunk, az egészségügyben dolgozókért, akik éjt, nappallá téve megfeszített erővel dolgoznak. Sétáltunk, családtagjainkért, barátainkért, akik  dolgoznak és fokozott Olvass tovább...

Alapszervezetek

Jubileumi rendezvény Hajdúszoboszlón

2017.március 21-én, kedden 16 órakor jubileumi rendezvényt tart a Hajdúszoboszlói Alapszervezet a Hotel Délibáb Mirage rendezvénytermében. Kérjük, részvételi szándékát jelezze a szoboszlorakliga@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 70 394 4858-as telefonszámon.