Tudásteszttel zárult a tanulóknak tartott előadás

„HATVA HASS!”

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Palóc Hálózati Szövetség „Hatva hass” pályázatának megvalósításában partnerként vesz részt, melynek 2015. március 20-án megvalósulási színhelye a MÍG Kanizsai Dorottya Tagintézménye volt. A délelőtti első három órában alapszervezetünk három tagja, Dr Kajtor Erzsébet „Tudatosan az egészségünkért”, Kreicsi Mária „Mit tehetünk egészségünk megőrzése érdekében?” és Kreicsi László a  „Az elektroszmog veszélyei, mérése és a tudatos védekezés útja” címmel tartottak előadást 75 tanulónak. Hallhattak a tanulók az egészségről, mint értékről, a primer, szekunder, tercier prevencióról, a megelőzés lehetőségeiről és az egyéni felelősségről. Az előadások után tudás tesztet töltöttek ki a diákok. A kérdésekre adandó helyes válaszokat az előadókkal közösen megbeszélték.

A rendezvény egy egészséges étkekből álló kóstolóval zárult.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – III.

Július 15-én, kedden 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját. Vendégművész: Fellegi Ádám koncert-zongoraművész.

Egyéb

A rák nem sorscsapás

Nagyon fontos, hogy beszéljünk a rákról, a tünetekről, a megelőzésről

Alapszervezetek

A Gyöngyösi Alapszervezet januári programjai

2024.01.08. Taggyűlés Megtartottuk az idei év első taggyűlését. Tagdíjbefizetés után köszöntöttük új tagjainkat. Négy fővel gyarapodott a Liga Gyöngyösi Alapszervezete. Szeretettel fogadtuk őket. Megbeszéltük a vasárnapi világ séta részleteit. Beszéltünk a februárra tervezett gyöngyfűzésről, a Olvass tovább...