2019-11-20

A Mátranováki Háziorvosi Szolgálat felkérésére a Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Népegészségügyi Főosztály munkatársaival és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont önkénteseivel részt vettek a település Egészségnapján 2019. november 16-án.

A 80 fő regisztrált résztvevő számos vizsgálatot vehetett igénybe. A védőnői rendelőben a megjelentek 9-12 óráig méhnyakszűrésen, a Művelődési Házban szájüregi és anyajegyszűrésen vehettek részt, de volt, EKG vizsgálat, testanalízis mérés is.

Köszönet a Liga szakképzett önkénteseinek, akik most is fáradhatatlanul és elkötelezetten végezték segítő munkájukat a megjelentek egészségéért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyod! – Presszó 4. Gödöllői Alapszervezet

Nagyon hasznos és jó hangulatban telt az október 3-ai összejövetelünk. Vendégünk volt dr. Mangó Gabriella háziorvos-természetgyógyász. Elnök asszonyunk bemutatta egyéb közéleti tevékenységet is (költő-író) végző orvos-természetgyógyászt, aki beszámolt sokoldalú munkájáról. Ezt követően elnökünk, Vajek Andrea felvetette, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Lengyeltótiban

Csodálatos,  napfényes őszi  időben rendeztük meg a Mellrák elleni sétánkat Lengyeltótiban. Rózsaszínű szalag  kitűzésével, transzparensekkel és rózsaszínű lufikkal hívtuk fel a figyelmet a betegség korai felismerésének fontosságára. Sétánkat közös beszélgetéssel, teadélutánnal  zártuk.

Alapszervezetek

TB változások, megszűnő és átalakuló hivatalok – tájékoztatás Miskolcon

A Miskolci Alapszervezet tájékoztatta az érdeklődőket a 2017. évi TB változásokról, megszűnő és átalakuló hivatalokról, intézményi változásokról (OEP-NEAK,OTH,ONYF…)