Országos Motoros Csillagtúra

  1. óta minden év októbere a mellrák elleni küzdelem hónapja.

A Magyar Rákellenes Liga a mellrák elleni küzdelem hónapjának bevezető eseményeként Országos Motoros Csillagtúrát szervezett.

A Debreceni Alapszervezet második alkalommal csatlakozott az országos rendezvényhez.

A”Kék lovagok” Rendészeti Motoros Klub Magyarország Debrecen Sipos Miklós elnök vezetésével szeptember 28-án ½ 9 órától gyülekeztek a TESCO parkolójában, ahol az alapszervezet tagjai már kitették a logókat.

Rózsaszín szalagra írtak üzeneteket, amelyet öt motoros vitt Budapestre az Onkológiai Intézetbe. Indulás előtt Boros Csabáné irodavezető köszönte meg a motorosoknak, hogy önzetlenül csatlakoztak a túrához, képviselve a debreceni alapszervezetet.

10 órakor 5 motoros elindult a szalagra írt üzenetekkel, öt klubtársuk Debrecen határáig kísérte őket. Az alapszervezet tagjai rózsaszín zászlót lobogtatva kívántak jó utat!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap a mellrák elleni küzdelem jegyében Sárszentágotán

A Sárszentágotai Alapszervezet által megrendezett egészségnapra október 27-én került sor. A rendezvény a mellrákellenes hónap üzenetét, a korai felismerés és megelőzés fontosságát hordozta. A megnyitón Gaál Imre, a Magyar Rákellenes Liga általános elnökhelyettese és Siák Olvass tovább...

Alapszervezetek

Majális – csapatépítés a Miskolci Alapszervezetnél

MRL Miskolc – 2018. május 1-én virsli helyett lángos “Elláéknál” (csapatépítés)

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Idősklub találkozó

Időpont: 2019. április 25.csütörtök 10 óra A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK klubos hat tagja is meghívást kapott a mai találkozóra. A Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciaterme zsúfolásig megtelt lelkes klubtagokkal. A rendezvényt Novák Olvass tovább...