A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg.

A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi tagok, akiknek közreműködésével tárgyaltuk meg az aktuális feladatokat, figyelembe véve a térség és az egyes települések adottságait, lehetőségeit.

A vezetők választ kaptak az alapszervezeti munkájuk végzéséhez szükséges kérdéseikre, s megoldást találtunk a felvetett problémáikra.

Egyetértettünk abban, hogy szükség van az ilyen jellegű találkozókra, beszélgetésekre, az egymás munkáinak jobb megismerésére és a tapasztalataink kicserélésére.

A hivatalos munkánk befejezése után köszönetünk kifejezése jeléül lehetőségem volt átadni „Az első 25 év” című, a Liga 25 éves jubileumára kiadott könyvet dr. Balázs Árpád volt siófoki polgármester úr részére is, aki hivatali ideje alatt számos alkalommal és módon segítette alapszervezetünk munkáját.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Középpontban a női egészségség senior korban

A Salgótarjáni Mályvavirág Pont felkérést kapott a Salgótarjáni Belvárosi Nőklub vezetőjétől „A női egészség senior korban” címmel egy felvilágosító előadás tartására 2022. április 5-re. Kreicsi Mari és Kónyáné Tündi önkéntesek az egy órás programban először Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egyensúlyban önmagunkkal

 és a körülöttünk lévő világgal – tavaszi erőforrás keresés Az Európai Rákellenes Hét keretében Gödöllőn a Presszó Szerda eseményen Nagyné Szauzer Ildikó mentálhigiénés szakember, teológus-hittanár, tréner előadása. Időpont: 2021. május 26. 17:00 óra Csatlakozás: https://www.facebook.com/events/823936118499297?ref=newsfeed Olvass tovább...

Alapszervezetek

Pusztaszabolcs – 2016. évi programtervezet

  2016. éves programtervezet Március 19.  szombat 9.00 Rákellenes világnap – Nyílt Klubnap előadó: Csné dr. Juhász Judit Meghirdetett aktivitás – Társas az egészségnevelésről Április 4. hétfő 17.00 Klubnap: Aktualitások: „Tiszta porta rendes ház” verseny Olvass tovább...