A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg.

A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi tagok, akiknek közreműködésével tárgyaltuk meg az aktuális feladatokat, figyelembe véve a térség és az egyes települések adottságait, lehetőségeit.

A vezetők választ kaptak az alapszervezeti munkájuk végzéséhez szükséges kérdéseikre, s megoldást találtunk a felvetett problémáikra.

Egyetértettünk abban, hogy szükség van az ilyen jellegű találkozókra, beszélgetésekre, az egymás munkáinak jobb megismerésére és a tapasztalataink kicserélésére.

A hivatalos munkánk befejezése után köszönetünk kifejezése jeléül lehetőségem volt átadni „Az első 25 év” című, a Liga 25 éves jubileumára kiadott könyvet dr. Balázs Árpád volt siófoki polgármester úr részére is, aki hivatali ideje alatt számos alkalommal és módon segítette alapszervezetünk munkáját.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségre fel! A Nők napja, a Nők hónapja – Szekszárdon

EGÉSZSÉGRE FEL! A NŐK NAPJA, A NŐK HÓNAPJA Vegyen részt a szőrővizsgálatokon és hallgassa meg szakértőink előadásait! A Tolna Megyei Balassa János Kórház Egészségfejlesztési lrodája, a Tolna Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Olvass tovább...

Alapszervezetek

8 éve sétálnak rózsaszín szalaggal Mezőberényben

A MRL Mezőberényi Alapszervezet 8. alkalommal szervezte meg programját 2019. október 5-én dr. Bak Mihály szülész-nőgyógyász szobránál, hogy emlékezzenek a köztiszteletben álló orvosra, majd a jelképes rózsaszín léggömbökkel megtegyék a „Sétáljunk Mezőberényben a mellrák ellen, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Majális és civil sokadalom Hatvanban

Időpont: 2024. május 1. Helyszín: Népkert A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre. Azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek. A sátrunk és a főzőhelyünk felállítása után előkerültek az Olvass tovább...