A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete figyelemfelkeltő gyaloglást szervezett a NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT Eresztvényben, a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Világgyalogló Nap eseményéhez kapcsolódva a tavalyi évhez hasonlóan.

Az öt kilométeres vezetett túra indítása előtt önkénteseink a kilencven fő regisztráltak között pink szalagot osztottak és harminc pink pólót és tíz pink karperecet kisorsoltak. Elhangzott az előző nap üzenete is: „Időben lépj, s tovább élsz!”, és a mozgás fontossága.

A kedvezőtlen időjárási előrejelzés ellenére, bár hűvös volt, de az eső csak a túra végén kezdett el esni.

És amikor beértünk a rajt-cél Látogatóközpontba túravezetőnkkel, Kreicsi Gáborral, mindenkit finom falatokkal vártak a ZUTE-s társaink.

Aktív mozgással tettünk az egészségünkért és tettünk egy jó ügyért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az öngyógyító technika: a Gy36-os Zusanli pont

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.05.06-i Mozgásklubnap kiemelt témája a Gy36-os Zusanli pont masszázsának az egészségre gyakorolt hatása volt. Az SBTC Sporttelep területén, a szabadban megtartott délelőtti klubnapon dr. Kajtor Erzsébet, okleveles meridián klubvezető, felidézte a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Debrecenben ismét a Campus fesztiválon

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat a CAMPUS fesztivál Civil falu lendületes forgatagában ez évben is lehetőséget kapott egy önálló standdal a bemutatkozásra. A fesztivál utolsó záró napja volt a szombat így nagyon sokan látogattak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Petőfibányaiak a Bányász emléknapon

2017. 06.10-én részt vettünk a bányász emléknapon, ahol a kikapcsolódás mellett Tedd próbára a tudásodat egészségügyi tesztlap kitöltésére bátorítottuk az ifjakat és a szépkorúakat. A főzőversenyen II. helyezést értünk el.