A Gyöngyösi Alapszervezet vezetőségi tagjai az alapszervezeti vezetők továbbképzésén vettek részt 2019. szeptember 25-én, Budapesten.

Szeptember 26-án, kihasználva a jó időt,  szalonnasütést rendeztünk. Egy nagyon jó hangulatú napot töltöttünk el együtt.

Norbival két túrán vettünk részt.

  • Galyatető és környéke – szeptember 28-án
  • Kékestető és a környéke – szeptember 29-én

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen – a Kanizsai Dorottya Szakközépiskolában

Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen – A CSELEKVÉS ÉVE A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a NMKH Népegészségügyi Főosztálya és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont önkéntesei interaktív felvilágosító délelőttöt tartottak a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Olvass tovább...

Alapszervezetek

Légy felelős önmagadért – Európai Rákellenes Nap Hajdúszoboszlón

A Hajdúszoboszlói Alapszervezet szeretettel meghívja Önt Európai Rákellenes Nap programjára. Időpont: 2017. május 24. 14:30- 18:00 óráig Helyszín: Kulturális Központ (Hajdúszoboszló, Szilfák-alja 2. I. emelet) Program 14:30-16:00 Mérések, RR és pulzus, BMX és testsúly, testzsír százalékmérés Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Segítő Szolgálat nyilvános Gyógy- és Meridián tornája a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán. A lelkes kis csapat a meleg és a közeledő vihar ellenére is tornászott!