Időpont:2019. május 1.

Helyszín: Népkert

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkénteseiként, az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek.

A sátrunk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

S miközben Horváth Richárd polgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt a tűz is belobbant.

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk,fogadtuk a hozzánk betérő vendégeket. Nem változtattunk a szokásunkon,idén is bográcsgulyást főztünk kb.50 tagunknak és vendégeinknek.

Szép napot töltöttünk újból együtt és többünk családtagjaival, kik szintén velünk töltötték a napot.

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával  telt el a majálisunk.

Lazányi Jánosné elnök

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Natura Egészségnap – a Horti Ezüsthold Nőegylet szervezésében

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata meghívást kapott a Horti Ezüsthold Nőegylet szervezésében megrendezésre kerülő Natura Egészségnapra. November 12-én szombaton 9 órától 14 óráig lehetett részt venni a szűréseken, megcsodálni a szebbnél szebb, ízesebb, Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet méhnyakrák elleni akciója

Együtt a méhnyakrák ellen! – az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából Fontos amit megosztasz ?/! Időpont: 2020. január 25. szombat 10 – 13 óráig Helyszín: TESCO Áruház Hatvan, Bibó István út. 1. Az aktivitásunk során nők, Olvass tovább...