Az Eventus Középiskola egészségnapjára az Egri Alapszervezet is meghívást kapott, ahol az Európai Rákellenes Kódex üzenetét ismertette Farkasné Juhász Margit egészségfejlesztő, mentálhigiénikus.

Az előadótól megtudhatták a résztvevők, hogy mit tehetnek saját magukért, rokonaikért a rák kialakulásának megelőzése érdekében.

Felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségtelen életmód, a dohányzás, az alkohol, a mozgáshiány,, a helytelen táplálkozás, a túlzott napozás mind, mind rákkockázati tényező.

Ha már a környezeti hatások ellen nem tudunk mit tenni, akkor legalább azzal óvjuk egészségünket, ami rajtunk múlik.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Miskolc Miskolcért jótékonysági koncert

Jegyvásárlással és a koncerten való részvételével támogassa Ön is a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyak Sebészeti Osztályát.

Alapszervezetek

Amit a szájüregi elváltozásokról tudni kell

2015. december 11-én orvos-beteg találkozót tartottunk. Az előadó dr. Guth Ilona, a Hatvani Kórház fül-orr-gégész főorvosa volt. A doktornő évek óta tart Alapszervezetünknél felvilágosító előadást, válaszol a résztvevők kérdéseire, aggályaira. Minden évben, így a mai Olvass tovább...

Alapszervezetek

Beszámoló a Sárszentágotai Alapszervezet májusi programjairól

  Május 8-án alapszervezeti tagjaink részvételével ünnepeltük meg az anyák napját, melyen a gyerekeink kedveskedtek műsorral és ajándékkal a megjelent édesanyáknak és nagymamáknak. Május 16-án részt vettünk a Székesfehérvári Egyházmegye által szervezett Egyházmegyei Napon, ahol Olvass tovább...