Rendhagyó Kreatív Klubfoglalkozás és Szépségtanácsadás
Klubvezető: Lazányi Jánosné, Bődi Rita

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata 2016. október 19-én rendhagyó klubfoglalkozást tartott összevonva a Kreatív és a Szépüljünk együtt klubfoglalkozást.

Ennek az apropója, hogy a Hatvan Tv „Helló Hatvan” c. magazinműsora bemutatja a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat működését.

A közel félórás összeállításban tájékoztatjuk a nézőket szervezetünk munkájáról, elérhetőségéről, klubfoglalkozásainkról, nagyobb rendezvényeinkről  és hogy miben tudunk segítséget nyújtani a  hozzánk  forduló betegtársainknak, családtagjainknak. Önkéntes társaink az önkéntes munka szépségeiről, fontosságáról beszéltek. Kórházi beteglátogatónk boldogan mesélte el, hogy milyen jó érzés, ha belép a kórterembe és az előző héten is bent fekvő betegek mosolygó arccal várják.

Hiszünk, hiszek a közösség gyógyító erejében, jó látni a felém forduló mosolygós, bizakodó, életigenlő, kedves arcokat!

15-en vettünk részt a foglalkozáson

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretet csomagok készítése advent alkalmából

 A MRL Salgótarjáni Alapszervezete öt éve indította útjára a szeretetcsomag készítésének hagyományát. A pandémia előtt az alapszervezet sok tagja részt vett ebben az akcióban, azonban idén biztonsági okokból úgy döntöttünk, hogy jóval szűkebb körben csomagoljuk Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Selyemfestés tanfolyam – „Alkotással a gyógyulásért”

A Szivárvány Kikötő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga közös szervezésében működik a tanfolyam. Alkotni, kifejezni önmagunkat – alapvető emberi szükségletünk egyike. Mindannyian képesek vagyunk rá! Selyemre festeni semmihez nem fogható alkotó módszer: a selymen Olvass tovább...