Szeretettel várjuk az egészséges ételek készítéséhez ötleteket és tippeket várókat 2019. május 14-én, kedden 13 órakor a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában (Eger, Markhot F. u. 1-3.)

Előadók:

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

6. Gödöllői Városi Egészség- és Szűrőnap

Dr. Gémesi György, a VI. Gödöllő Városi Egészség és Szűrőnap- FŐVÉDNÖKE, az esemény ünnepélyes megnyitóján így köszöntötte a résztvevőket, érdeklődőket: „Megkezdődött a hatodik Egészség Nap a főtéren a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezetének képviseletében. Egy Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészséges táplálkozás húsvétkor is – előadás Nagyatádon

 A Nagyatádi Alapszervezet áprilisi összejövetelét a  a Rinyamenti Szociális Gondozási Központ (Nagyatád, Széchenyi tér 4.) foglalkoztatói helyiségében tartotta 2019. április 16-án (kedden) 17.00 órai kezdettel. Az összejövetelen Bencsikné Mohari Veronika dietetikus, EFI munkatárs tartott előadást „Egészséges táplálkozás húsvétkor Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás – 2024. március 07. Vezeti: Poórné Mike Éva kézműves A Hatvani Segítő Szolgálatunk kreatív klubfoglalkozásán, a mai napon már a húsvétra készülvén, mosolygós nyuszikát, ajtódíszt készítettünk. A kézműves foglalkozás ügyeskezű résztvevői vidám délutánt Olvass tovább...