A Dél-Dunántúli Régió győztese a siófoki Perczel Mór Gimnázium leánycsapata

 

A Magyar Rákellenes Liga 2014. február elején hirdetett meg a KÁR LENNE, HA RÁK LENNE címmel egy internetes vetélkedőt az ország középiskolás diákjai részére. A jelentkezők közé 4 fős csapatokat vártunk a 9. évfolyamokról. Országosan összesen 31 csapat nevezett be a vetélkedőbe. Siófokról, a Perczel Mór Gimnáziumból 4 lány jelentkezett a versenyre: Hajdu Noémi, Morcz Dominika, Sára Violetta és Szabó Eszter. Osztályfőnökük, Balassáné Dombi Judit segítette és bíztatta őket a verseny során.

A cél az volt, hogy a fenti cím értelmében a versenyzők elsősorban a daganatos betegségekkel kapcsolatos tájékozottságukról adjanak számot, ezért az ilyen jellegű kérdésekre kellett válaszolniuk. A vetélkedő 3 fordulós volt.

A siófoki diákok mindhárom fordulóban részt vettek, így 164 ponttal lettek a Dél-Dunántúli Régió győztesei. A siófokiak jutalma egy-egy 8 gigabites pendrive volt, a tanárnő pedig könyvjutalmat kapott a Ligától, amelyet Csohánné dr. Kovács Anna, a siófoki szervezet vezetője adott át a Gimnáziumban egy kis ünnepség keretében.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Húsvéti ünnep a János kórház krónikus osztályán

19.04.17.én 10 órától A Szent János Kórház II. krónikus bel-osztályán  a Magyar Rákellenes Liga  Hegyvidéki Alapszervezete régóta bent lakó betegeket látogatott meg kis kedves ajándékcsomaggal, zenével (tangóharmónika kisérettel) és néhány kedves szóval húsvét alkalmából. Könnyekig Olvass tovább...

Egyéb

NORDIC WALKING túra

15 fő vágott bele merészen egy új sport megtanulásába

Egyéb

Kékszalag a mellrákos nőkért!

2014. július 10-én elrajtol a 46. Kékszalag vitorlás verseny