Családi napot tartottunk 2018. október 16-án az Egressy Béni iskolában. ahol sok szülő, tanár, diák és a mi tagjaink vettek részt.

Többek között volt kézilabda és futás, rajzolás a kisebbeknek. A versenyek helyezettjeit ajándékkal jutalmaztuk meg. Nagyon boldog és ragyogó szemű, elégedett gyerekeket láttunk, örültek, hogy megszerveztünk ezt a napot.
Ígéretet kaptunk a vezetőségtől és a gyerekektől, hogy jövőre újra találkozni fogunk.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vendégségben a Miskolc-Belvárosi Református Egyházközségnél

Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség vendégei voltunk Szombati diakóniai délutánon lehetőséget kaptunk, hogy bemutatkozzunk, bemutassuk betegszolgálatunkat, klubjainkat. Elmondtunk mi az, ami összeköt bennünket: a közös sorsok, jó közösség, szeretet. Köszönjük a gyülekezet támogatását, vendéglátását.

Alapszervezetek

A Liga önkéntesei végeztek szűrővizsgálatokat a salgótarjáni V. Városi Sportos Egészségnapon

A Tarjáni Szabadidősport Klub felkérésére 2016. március 19-én a Városi Sportcsarnokban tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, szűrővizsgálatokat, emlő önvizsgálat oktatást végeztünk a megjelent kétszáz regisztráltnak. Volt bőrdaganat szűrés, PSA teszt, vérnyomás-, testzsír mérés, BMI, vércukor, koleszterin teszt. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra Gyöngyössolymos környékén

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Ezen a december 7-i szerdán igen kevesen (öten) indultunk el Gyöngyössolymosra, hogy teljesítsük kitűzött célunkat. Sokan megijedtek az előző napok esőzésétől. A kicsit hűvös és ködös reggel után csodálatos, verőfényes napsütésben Olvass tovább...