A Tarjáni Szabadidősport Klub partnereként 2018.08.11-én Pilinyben részesei voltunk a falu kiemelt nyári  rendezvényének.

A forró nyári nap ellenére sokan felkeresték a Liga standját.  A kulturális, gasztronómiai és szórakoztató események alatt hetvenöten vették igénybe a szűrési lehetőségeket, ahol állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterin meghatározást, PSA tesztet nézethettek az érdeklődők.

Sokan kértek információt a megelőzés lehetőségeiről és a szervezett szűrésekről.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Lengyeltótiban

Csodálatos,  napfényes őszi  időben rendeztük meg a Mellrák elleni sétánkat Lengyeltótiban. Rózsaszínű szalag  kitűzésével, transzparensekkel és rózsaszínű lufikkal hívtuk fel a figyelmet a betegség korai felismerésének fontosságára. Sétánkat közös beszélgetéssel, teadélutánnal  zártuk.

Alapszervezetek

Borsodnádasdi program – limfödéma, kineziológiai tapasz, nevek jelentése, eredete

Az első őszi előadásunkat 2017. szeptember 18-án tartottuk. A program első felében Horváth Ágnes gyógytornász megemlékezett a Limfóma Világnapjáról, a limfödéma masszázskezelését ismertette, valamint beszámolt a kineziológiai tapasz alkalmazási területeiről.                                             „ A program másik felében Vozár Gyuláné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Őszi fesztivál a Nyugdíjas Klubban

A Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub Őszi Fesztiválján, 2019.október 05-én megtelt a Nagy Endre Rendezvényterem. Vidám kulturális előadásokkal készültek nyugdíjasaink, amellyel szebbé tették a napunkat. Mintegy 10 klub vett részt az eseményen, szerte az országból. Megtiszteltetés Olvass tovább...