A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én.

Ezen a rendezvényen részt vett:

  • a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével
  • a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Wéber Antal Tű. Dandártábornok igazgató vezetésével
  • a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dr. Hábermayer Tamás Tű. Ezredes Igazgató helyettes vezetésével
  • a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője, Szikla József elnök, mint meghívott vendég

Programok:

  • ünnepi köszöntő
  • Szentkúti-Kunyhó-Ökoház bemutatása
  • környezetbarát technológiák bemutatása
  • vezetett erdei túra
  • ebéd

Dobai Sándor RSOE elnök köszöntötte a jelenlévő meghívott vendégeket, röviden ismertette, hogy az egyesület immár 36. éve áll az állampolgárok rendelkezésére a biztonságuk érdekében, vízen és szárazföldön egyaránt.

Gál László Gyulaj Zrt. csoportvezetője ismertette a környék, az Ökoház és az Annafürdőn kialakított „erdei iskola” működését, és bemutatta a Turisztikai és Természetismereti Központban található kiállítást.

A program részeként a meghívottak egy „rövid, cca 90 perces” vezetett erdei túrán vettek részt a csodálatos parkerdőben és megtekinthették a Rétisas fészek kilátót is.

A rendezvény zárásaként ünnepi ebéd következett, ahol a meghívott vendégek, a megyei szakmai vezetők és az egyesület munkatársai közötti személyes kapcsolatok kialakítására, a meglévő kapcsolatok elmélyítésére, az aktuális szakmai kérdések megbeszélésére volt lehetőség.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Jótékonysági Gálaest Pusztaszabolcson

Hívjuk, várjuk szeptember 23-án, szombaton 16 órától a Művelődési Házban (Adonyi út 12.) rendezendő Gálaestünkre. Az est bevételét a Napraforgó Klub és egy érintett beteg javára ajánljuk fel. Műsor: Harmónia Nyugdíjas Egyesület énekkar Szabolcs Vezér Olvass tovább...

Alapszervezetek

Filmklub Puszataszabolcson

Jöjjön el március 10-én a Napraforgó Klub Filmklubjába! A MAMA című filmet vetítjük, utána kerekasztal beszélgetés lesz az élményről.  

Alapszervezetek

Újévi OGYIK túra

A Hatvani Alapszervezet beszámolója  Időpont: 2022.január 19. Az újév első napjaiban Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK Napraforgó csapata is elindította sétáit. Bemelegítésképp most egy rövid túrát szerveztünk, de a későbbiekben szeretnénk hosszabb utakat szervezni. Olvass tovább...