Március 9-én, az Egri Alapszervezet prosztataszűréssel a here önvizsgálat tanításával vett részt az Eger város védőnői által 6. alkalommal szervezett Orchidea egészségnapon.

A PSA szűrésen kívül  a szép számmal megjelent érdeklődők klimax tanácsadáson, vérnyomásmérésen, ingyenes koleszterin és vércukor szint mérésen is részt vehettek.

A lakossági szűrésekkel a célja a szervezőknek, hogy minél korábban felismerjék a rejtőzködő betegségeket hisz a korai felismeréssel nagyon sok betegség megelőzhető vagy könnyebben orvosolható.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete 2021. július 22-én tartotta Küldöttválasztó közgyűlését. A jelenlévő tagság megválasztotta küldötteit, akik szavazatukkal képviselik a tagságot . A hatvani Alappszervezet 2021.évben két évre megválasztott küldötteinek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az intimtorna végzésének jelentősége

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.07.01-i Mozgásklub programját  az SBTC Sporttelep területén, a szabadban tartotta. A foglalkozást Sturmanné Füleki Andrea gyógytornász vezette. Először egy rövid szóbeli ismertetés hangzott el az intim torna fogalmáról esett szó:a medencealapi izmokkal és Olvass tovább...