1. február 19-én tartottuk éves Közgyűlésünket.

Elsősorban néhány ligatagunk kézműves munkáiból készült kiállítást kell megemlítenünk, amelyekkel színesebbé vált délutáni programunk. Voltak itt festmények, bélyegek, horgolás-kötés- hímzés -varrás.

A program tavaszváró énekekkel és versekkel kezdődött – az Őszirózsák Nyugdíjas Klub, valamint a Négy Évszak Irodalmi Kör – előadásában.

Ezt követte Cseh Istvánné beszámolója a 2017-es évről, majd a 2018-as év terveiről.

Végül Horváth Ágnes gyógytornász tartott egy könnyed előadást a mozgásszegény életmódról, beszámolója végén pedig megtornáztatta a résztvevőket.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Lengyeltótiban

Csodálatos,  napfényes őszi  időben rendeztük meg a Mellrák elleni sétánkat Lengyeltótiban. Rózsaszínű szalag  kitűzésével, transzparensekkel és rózsaszínű lufikkal hívtuk fel a figyelmet a betegség korai felismerésének fontosságára. Sétánkat közös beszélgetéssel, teadélutánnal  zártuk.

Alapszervezetek

Együtt a méhnyakrák ellen- Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából Együtt a méhnyakrák ellen! című rendezvényt szervez. Fontos amit megosztasz ?/!                    Időpont: 2020. január 25. Olvass tovább...