Egészségi állapotunkat különböző külső és belső tényezők befolyásolják. Ezek megismerése különösen fontossá válik akkor, amikor daganatos betegséggel találjuk szemben magunkat. Minél részletesebben átlátjuk a betegség háttérét, annál nagyobb eséllyel tudjuk kedvező irányba befolyásolni az állapotunkat. Ehhez tudatos, célirányos lépésekre van szükség.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete Stresszoldó Klubjának meghívott vendége Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos volt 2017. október 27-én.

Előadásában a daganatos betegségek és az immunrendszer, a stressz és a gondolat-érzelemvilág, az életvitel összefüggéseit tárta fel. Gyakorlati példákon keresztül mutatta be, hogy a gondolat, érzelem fizikai változást hoz létre szervezetünkben. Dr. Darnói Tibor legfontosabbnak a testi-, lelki-, szellemi harmónia megteremtését tartja, mely az egyensúlyt és az egészséget biztosítja.

A nap folyamán a jelenlévők egyéni kérdéseikre, problémáikra is választ kaphattak. Megismerhettünk és gyakorolhattunk meditációs praktikákat is.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nordic walking klub Salgótarjánban

Változatlan lelkesedéssel működik heti rendszerességgel a Nordic Klubunk. Legutóbb két órás túrát tettünk a Salgóbányai „tengerszemhez”. A túrát bemelegítő tornával kezdtük és ellazító tornával fejeztük be és közben töltekeztünk a táj páratlan szépségével.

Alapszervezetek

Szemétszedő akció Gyöngyösön

Május 22-én a képviselők kérésére szemétszedő akcióban vettünk részt, a Gyöngyösi Alapszervezetből 12 fővel. A rossz idő ellenére remek hangulatban telt a délelőttünk. Szomorúsággal szembesültünk a borzalmas sok szeméttel az utakon. A képek magukért beszélnek. Olvass tovább...

Ady receptre

Ady receptre – a Medve Színpad előadássorozata az Országos Onkológiai Intézetben

Folytatódik ADY-RECEPTRE című sorozatunk az Országos Onkológiai Intézet és a Magyar Rákellenes Liga szervezésében. Az előadások nyilvánosak, a belépés díjtalan, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Az előző előadásról: 2016. szeptember 14-én szerdán a Vallay-fesztivál díjas előadást Olvass tovább...