A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete 2017. október 12-16. között, több egri civil szervezet képviselőivel együtt baráti látogatást tett Eger testvérvárosában, Esslingenben.

A látogatás célja a két város barátságának erősítése és a jelenlévő civil szervezetek megismerése.

A bemutatkozásra lehetőséget biztosított a “Magyar Est” című program, ahol a résztvevő egri civil szervezetek számoltak be magyarországi tevékenységeikről a testvérváros vezetőinek jelenlétében.

A vendéglátók részéről kedves fogadtatásban és gazdag programban volt részünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Debrecenben

#RákellenesVilágnap #MagyarRákellenesLiga #Mozduljaméltányosságért #Méltányosellátást #closethecaregap #worldcancerday Rákellenes Világnap Az alapszervezet másodjára szervezett sétát a Rákellenes Világnapon. Február 4-én a sétára előzetesen jelentkezők és regisztráltak meghívást kaptak a séta előtt ¾ 1 órától a Víztorony presszóba Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hétköznapi csodák nyomában a salgótarjáni „Simontonosok”

Nagyboldogasszony napján még az időjárás is kegyes volt hozzánk, kellemes szél lengedezett és a hőmérséklet is ideális volt. A Regea Alapítvánnyal közös programunkat Pásztón  a Szentlélek templomban kezdtük. Az esemény szervezője, egyúttal klubunk vezetője, Vitek Olvass tovább...

Alapszervezetek

A gondolat gyógyító ereje

2017. április 11-én, kedden 13 órakor az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban Fordorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus tart előadást A gondolat gyógyító ereje címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!