A Hatvani Alapszervezet két motorosával, Urbán Tamással és Zombori Lászlóval vett részt a felvonuláson.

Az alapszervezetünk több tagja is a helyszínre érkezett és fogadtuk a központ munkatársaival együtt az ország több részéről érkező motorosokat.

A megnyitó ünnepségen Rozványi Balázs elnök úr felolvasta az alapszervetek rózsaszín szalagra felírt üzeneteit, amit a motorosokkal küldtek el. A bátorító mondatokkal teleírt szalagok erőt fognak nyújtani a most küzdő betegtársainknak. Az Onkológiai Intézetben lesznek kitűzve.

Felejthetetlen élmény volt részünkről ez a mai nap! Megható volt számunkra, ahogy a sok motoros rózsaszín pólóban elindult a következő állomásra, a Hősök tere irányába.  Értünk, Értetek!!

Lazányi Jánosné

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet Rákellenes Világnapi sétája

Ez az év a Nemzetközi Rákellenes Únió (UICC) hároméves „Ez vagyok, és ezt teszem” (I am and I will) kampányának utolsó éve. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai közös sétán vettek részt értünk, értetek, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Bajmócon jártunk

Az egész Felvidék legnépszerűbb és leglátványosabb várkastélya az ősparkkal övezett domb tetején álló festői, romantikus stílusú bajmóci kastély meglátogatása volt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet autóbusszal kiránduló tagjainak úti célja. Az időjárás ideális volt, a nap Olvass tovább...