2017.június 17.-én a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is részt vett a Bonyhád Perczel kertben megtartott XVII. Völgységi könyvfesztiválon.

Alapszervezetünk csatlakozott a TMKH Népegészségügyi Főosztály és a bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda programjához.

Szemléltető tábláinkat a TMKH Népegészségügyi Főosztály felállított sátra előtti területen jól láthatóan helyeztük el. Szemléltető eszközeink:-méhnyakrák,-húgy és ivarszervi daganatok,-tüdőrák,-emlő rosszindulatú daganata,-szályüregi daganatok,-önvizsgálatok.

A Tolna Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet között már évek óta fennálló kiváló munkakapcsolatunk alapján jutottunk el Bonyhád városába szemléltető és felvilágosító anyagainkkal, melyet ezúton is köszönjük.

Lehetőségünk volt meghallgatni Schaffer Erzsébet (Nők Lapja): utazások lélektől lélekig című előadását.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karácsonyi összejövetel Nagyatádon

41 en voltunk, nagyon jó hangulatban zártuk az évet. 

Alapszervezetek

Hívás klub: batyus farsang

február 13-án (húshagyó kedden) került sor a batyus farsangra az Evangélikus templom gyülekezeti termében. A segítők 1 órára jöttek előkészíteni a termet. Szerencsére díszíteni nem kellett, mert a gyülekezet farsangja szombaton volt és megmaradtak a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vedd kezedbe a sorsod! – Felvilágosító napok középiskolásoknak

  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet elnöke a Kanizsai Dorottya Szakközépiskola 11. évfolyamos diákjainak szakmai gyakorlati foglalkozás keretében 2016. 04.27-én és 29-én vetítettképes előadást tartott az emlőrák kialakulásának kockázati tényezőiről, az időben való felismerés, Olvass tovább...