A Mentálhigiénés Műhely, a Szekszárdi Civil Kerekasztal és Szekszárd MJV Önkormányzata által szervezett immár hagyománnyá vált Önkéntesek Napja és Hála Gála rendezvényen a fenti szervek meghívására részt vett a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is.

A Babits Mihály Kulturális Központ előtti téren lehetőséget kaptak civil szervezetek, alapítványok önkéntes segítők a másokért önként végzett munkájuk bemutatására.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a Magyar Rákellenes Liga Országos Központja által biztosított figyelemfelkeltő anyagaival vett részt ezen a rendezvényen, az érdeklődők által feltett kérdésekre (intim szférák kérdéseire nem) válaszoltunk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Dégre

A Siófoki Alapszervezet beszámolója Kis csapatunkkal csatlakozva a Kiliti református gyülekezethez, megtekintettünk a gyönyörűen felújított Dég településen található Festetics kastélyt a Hollad házzal. Az idő igazán kegyes volt hozzánk, ragyogóan sütött a nap. Tovább utazva Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap Salgótarjánban – célkeresztben a vastagbéldaganatok

A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából a MRL Salgótarjáni Alapszervezete „Célkeresztben a vastagbéldaganatok” címmel szervezett figyelemfelkeltő programot 2019.április 9-én a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. A vastagbéldaganat Magyarországon is a második leggyakoribb, mindkét nemet érintő daganatos halálozási ok. Olvass tovább...