A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg.

A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi tagok, akiknek közreműködésével tárgyaltuk meg az aktuális feladatokat, figyelembe véve a térség és az egyes települések adottságait, lehetőségeit.

A vezetők választ kaptak az alapszervezeti munkájuk végzéséhez szükséges kérdéseikre, s megoldást találtunk a felvetett problémáikra.

Egyetértettünk abban, hogy szükség van az ilyen jellegű találkozókra, beszélgetésekre, az egymás munkáinak jobb megismerésére és a tapasztalataink kicserélésére.

A hivatalos munkánk befejezése után köszönetünk kifejezése jeléül lehetőségem volt átadni „Az első 25 év” című, a Liga 25 éves jubileumára kiadott könyvet dr. Balázs Árpád volt siófoki polgármester úr részére is, aki hivatali ideje alatt számos alkalommal és módon segítette alapszervezetünk munkáját.

Kapcsolódó bejegyzések

Együttműködés

Mire várunk? Ébresztő! – Egyszerre csörgő ébresztőórák százai a Hídsétán a mellrákos betegekért

Csatlakozz Te is, hozz magaddal egy vekkert az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Összefogás rendezvényére! A rendezvény helyszíne: ÖTKERT, 1054 Budapest, Zrínyi u. 4. Egésznapos program 11-18 óráig. A hídséta időpontja: 2016. október 29. 17:00-18:00 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Civil Fórum Hatvanban

Május 26-án a hatvani civil szervezetek képviselőivel telt meg csütörtökön a Grassalkovich Művelődési Ház. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének elnöke is meghívást kapott.  A program elsődleges célja, hogy a helyi szervezetek és a város Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hajókirándulás a Rómaira és a Margitszigetre

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének természetjáró klubja 2017. július 6-án másodszor vett részt hajókiránduláson a Római partra, majd visszaúton elsétáltunk a Margitszigetre. Szerencsénk volt, a zenélő szökőkút pont az odaérkezésünkkor kezdett el zenélni, mintha Olvass tovább...