Május 26-án a hatvani civil szervezetek képviselőivel telt meg csütörtökön a Grassalkovich Művelődési Ház. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének elnöke is meghívást kapott.  A program elsődleges célja, hogy a helyi szervezetek és a város vezetése még szorosabb kapcsolatot alakítson ki egymással.

“Nagyon sok civil egyesület, klub, szervezet működik Hatvanban. Az élet szinte minden területén jelen vannak, legyen szó akár szociális ellátásról, hagyományőrzésről vagy sportolásról. Fontos, hogy megismerjük a tevékenységeiket, esetleges problémáikat, ötleteiket. Tudnunk kell, hogy ők mit gondolnak a városról, ők miként képzelik el a fejlődő Hatvant” – fogalmazott Horváth Richárd polgármester. Hozzátette: segíteni szeretnék a helyi szervezeteknek a mindennapi életét, hiszen közös összefogással nagyobb eredményeket érhetnek el.

Kovácsné Somogyi Mónika, a Heves Megyei Civil Információs Iroda szakmai vezetője bemutatta, hogy a civilek milyen pályázati lehetőségekkel találkozhatnak megyei és országos szinten.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mikulásvonattal a lillafüredi kisvasúton

A MRL Miskolci Alapszervezet tagjai és családjaik a Mikulásnál jártak! A Diósgyőri Mikulásvonat nem egy hétköznapi utazást jelent a lillafüredi kisvasúton, hanem egy közel 2 és fél órás, varázslatos kalandot a gyermekek és családok számára Olvass tovább...

Alapszervezetek

Csak egy csepp vér az egészségért

Prosztataszűrés az Egri Alapszervezet szervezésében 2016. november 7-én 9-11 óra között, az EKMK Forráspont Lisziben.

Alapszervezetek

„Mezőberény Sportjáért” elismerés

Leczkésiné Hőgye Katalin vehette át a kitüntetést, amelyhez szívből gratulálunk!