Május 26-án a hatvani civil szervezetek képviselőivel telt meg csütörtökön a Grassalkovich Művelődési Ház. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének elnöke is meghívást kapott.  A program elsődleges célja, hogy a helyi szervezetek és a város vezetése még szorosabb kapcsolatot alakítson ki egymással.

“Nagyon sok civil egyesület, klub, szervezet működik Hatvanban. Az élet szinte minden területén jelen vannak, legyen szó akár szociális ellátásról, hagyományőrzésről vagy sportolásról. Fontos, hogy megismerjük a tevékenységeiket, esetleges problémáikat, ötleteiket. Tudnunk kell, hogy ők mit gondolnak a városról, ők miként képzelik el a fejlődő Hatvant” – fogalmazott Horváth Richárd polgármester. Hozzátette: segíteni szeretnék a helyi szervezeteknek a mindennapi életét, hiszen közös összefogással nagyobb eredményeket érhetnek el.

Kovácsné Somogyi Mónika, a Heves Megyei Civil Információs Iroda szakmai vezetője bemutatta, hogy a civilek milyen pályázati lehetőségekkel találkozhatnak megyei és országos szinten.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

Időpont:  2019. február 19.  10 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága a mai napon, 2019. február 19-én négy küldöttet választott: Lazányi Jánosné Balogh Margit Oláh Olvass tovább...

Alapszervezetek

Globeathon – összefogással a nőgyógyászati daganatok ellen

A MRL Siófoki alapszervezete 2015. szept. 8-án 15 órakor csatlakozott az akcióhoz. A siófoki Krúdy Gyula Idegenforgalmi-  és Vendéglátó Ipari  Szakközépiskola tanulói vállalták a feladatot, a séta előtt meghallgatták a hozzánk eljuttatott felhívást. Kb. 20-25 Olvass tovább...