Június 18-án a Hegyvidéki Alapszervezet immár ötödik alkalommal rendezte meg a „A mozgás szabadsága” elnevezésű, mellműtöttek részére kiírt úszóversenyt. A versenyre meghívtuk a Magyar Szervátültetettek Szövetségének csapatát, akik már nem amatőr szinten úsznak, alkalmazkodtak a mi alkalmi “hobbi úszóink sebességéhez”. Köszönet érte, amiért megmutatták, hogy súlyos betegség után is lehet sportosan élni. Reméljük, hogy példájuk klubtársainkat is a rendszeresebb edzésre inspirálja – és jövőre még többen és edzettebben vállalkoznak a megmérettetésre.

A versenyen 23 versenyző indult, öt korosztályi besorolásban. Minden úszó a Liga Oklevelével térhetett haza. Még a legidősebb versenyzőnk, a 82 évesen is örökifjú  Kovács Marika, aki – mint eddig minden alkalommal a verseny történetében – most is lelkesen vízbe szállt. Ezt külön Oklevéllel jutalmaztuk.

Köszönet illeti a XII. ker. Önkormányzatát a verseny anyagi támogatásáért, a Hegyvidéksportot pedig a térítésmentesen rendelkezésünkre bocsátott az uszodáért.

Külön köszönet az Anita Hungária Kft-nek, mivel dr. Tóthné Lacza Zsuzsanna évek óta kitart mellettünk, és az I. helyezettek értékes díjai mellett az  összes résztvevőt is megajándékozta.

Végül, de nem utolsósorban köszönet Wiszberger Zsuzsannának, a Hegyvidék Alapszervezet tagjának a verseny szervezéséért és levezényléséért.

A versenyt ismét nagyon élveztük, az úszás megmozgatott és felfrissített minket. Reméljük így lesz a következő versenyen is.

Kellemes nyarat  és szorgalmas edzést kívánunk!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Légy felelős önmagadért – Európai Rákellenes Nap Hajdúszoboszlón

A Hajdúszoboszlói Alapszervezet szeretettel meghívja Önt Európai Rákellenes Nap programjára. Időpont: 2017. május 24. 14:30- 18:00 óráig Helyszín: Kulturális Központ (Hajdúszoboszló, Szilfák-alja 2. I. emelet) Program 14:30-16:00 Mérések, RR és pulzus, BMX és testsúly, testzsír százalékmérés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kürtőskalács parti Dombostanyán

2020-07-07 Az MRL Debreceni Alapszervezet tagjai a Hívás klub szervezésében, Feketéné Seres Emília dombostanyai Kézműves házában töltöttek el egy napot. Június 29-én 22-en gyülekeztünk a MÁV állomáson és vonattal tettük meg az utat. A vasútállomástól Olvass tovább...

Alapszervezetek

Felhívás baráti, játékos sportvetélkedőre – a hatvani általános iskolák 6-7. osztályos tanulóinak

Felhívás A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete  „(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen” – A mozgás éve címmel  „Baráti Játékos Sportvetélkedőt” hirdet a hatvani általános iskolák 6 – 7. osztályos tanulóinak. Célunk: A tanulók figyelemfelhívása Olvass tovább...