1. május 24-én évfordulót ünnepelni, visszaemlékezni jöttünk össze.

10 éve működik s az országban elsőként alakult a Hatvani Család- és Gyermekjóléti Szolgálat.

Tegnap megismerkedtünk a közösségi pszichiátriai ellátással. Mi ez a “közösségi” – kérdezgettük. Ismeretlen volt eddig annak a sok embernek  tevékenysége, akik velünk, betegekkel a rendelésen kívül foglalkozik.

Megtudtuk, hogyan zajlik akár a rászoruló otthonában az ellátás, milyen gyógyszeres vagy más lehetőség van erre, akár egyéni, de csoportos formában is. Érdekes és hasznos ismereteket gyűjthettünk.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Petőfibányaiak a Bányász emléknapon

2017. 06.10-én részt vettünk a bányász emléknapon, ahol a kikapcsolódás mellett Tedd próbára a tudásodat egészségügyi tesztlap kitöltésére bátorítottuk az ifjakat és a szépkorúakat. A főzőversenyen II. helyezést értünk el.

Alapszervezetek

In memoriam dr. Juhász Lajos

2020-04-04 Dr. Juhász Lajos onkológus főorvos, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház orvosa eltávozott.  Ő volt a helyi Rákliga megalapítója és utolsó percig aktív  tagja. Minden rendezvényen részt vett és segítette a munkánkat még nyugdíjba vonulása Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap –  Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet 2019. április 9-i rendezvényének résztvevői, a Nemzeti Rákellenes Napról való megemlékezést követően, meghallgathatták Kovács István megyei szűrési koordinátor előadását. Felhívta a  figyelmet a  Magyarországon működő szűrési lehetőségekre és arra, Olvass tovább...