Május 8.-án a  Magyarok Vására egri rendezvényére meghívást kapott az Egri Alapszervezet egy kerekasztal  beszélgetésre, amelyen szó volt a mellrákról, kezeléséről és az önvizsgálat fontosságáról.  Beszélgető partnerek voltak: az Egri Alapszervezet képviseletében Bak Imréné és Bódi Lászlóné, a Regea Alapítvány vezetője, Psenyeczky-Nagy  Klára, a Simonton csoport vezetője, Fodorné Vincze Anna, Kurucz Erzsébet, valamint Mellrák Infó Heves megyei képviselője, Fónagy Henriett. Az egésznapos programon részt vettünk mell önvizsgálat tanítással, a Liga szórólapjainak terjesztésével és beszélgettünk az érdeklődőkkel.

Köszönjük Vallusné Farkas Andrea programszervezőnek a meghívást és a lehetőséget, hogy ilyen fontos témáról, mint a mellrák, beszélgethettünk nyilvánosan az érdeklődők előtt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Higiéniáról általában és járvány idején

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Egészségért klubfoglalkozás sorozatának 2021. február 15-i témája a higiénia volt. Az előadó, Lukács Józsefné, diplomás ápoló vetítettképes előadásában beszélt a szó eredetéről, fogalmáról, területeiről. A téma fontossága most a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mellrákellenes rózsaszín séta Gyöngyösön

Október 9-én tartotta a Gyöngyösi Alapszervezet mellrákellenes figyelemfelhívó sétáját. A program dr. Gulyás Zoltán főorvos úr előadásával kezdődött, utána indult a gyertyás séta.

Előadás

Harcosok klubja

Éljen a lehetőséggel, csatlakozzon a Harcosok klubjához!