Az 50 perces film a Magyar Rákellenes Liga önkénteseinek munkáját mutatja be.

Az alkotók: Szobolits Béla Balázs Béla díjas dokumentumfilm rendező és forgatókönyvíró, Surányi Z. András operatőr, Kapcsos Vince hangmérnök, Uhlaczki Lilian vágó, Rudolf Dániel felvételvezető és Szederkényi Miklós producer.

A film megálmodója Wortmann Éva önkéntes, aki három éve megálmodta, hogy film készüljön a Magyar Rákellenes Ligáról és az álmot valóra is váltotta.

A filmre a Dunatáj Alapítvány pályázott. A Magyar Média Mecenatúra adott rá támogatást.

https://www.youtube.com/watch?v=UfM9bHAHhW4

 

Kategóriák: EgyébFilm

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Küzdj meg a rákkal!

A KOR KONTROLL TÁRSASÁG és az ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET NYÍLT NAPJA 2013. október 28-án. A rendezvényre a belépés ingyenes! Remek orvosokkal, tombolával, és ingyenes szűrővizsgálatokkal várjuk!

Alapszervezetek

Batyus farsang a Hívás klubban

A Hívás klub február 13-i hagyományos batyus farsangján az Evangélikus Templom Közösségi termében a Szupersztár Mazsorett csoport fiataljai és vezetőjük Pákozdi Evelin adott táncos műsort, melyet a résztvevők vastapssal jutalmaztak. A mazsorettesek után klubtagjaink vidám Olvass tovább...

Egyéb

MBCT Stresszcsökkentő tanfolyam

MBCT tanfolyam Oxfordi, Cambridge-i és Torontói professzorok által kidolgozott módszer a szorongás enyhítésére, depresszió ellen. Hogyan juthatunk túl nehéz, érzelmekkel terhes időszakokon? Hogyan viszonyuljunk a kényszeres visszatérő gondolatokhoz? Nagy-Britanniában a National Health Service (az ottani Olvass tovább...