A Szent Lázár Megyei Kórház Sport és Egészségnapot szervezett 2015. szeptember 12-én, Salgóbányán. A szűrések és egészségügyi felvilágosítások lebonyolításában való részvételre felkérést kaptunk a szervezőktől.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk. A napsütéses időben felállított sátrakban 125 fő érdeklődőnek történt vérnyomást, testsúlyt, vércukor és koleszterin szintet nézethetett. Az emlő önvizsgálat ismertetésén, bemutatásán 34-en vettek részt. A kitöltött kérdőívek alapján sok a pótolnivaló, elsősorban a rendszeresség szenved csorbát. Igény szerint összeállítottunk a megjelenteknek a megelőzésről, az önvizsgálatokról és a szűrésekről szóró anyagot.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín szalagban a Sárbogárdi Posta dolgozói

A Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete kezdeményezésére októberben a Sárbogárdi Posta kollektívája a remény rózsaszín szalagjának viselésével fejezi ki elkötelezettségét a mellrák elleni küzdelem mellett.

Alapszervezetek

Vigyázz magadra!

Tizennegyedik alkalommal rendezett figyelemfelkeltő sétát a mellrák elleni küzdelem jegyében a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya 2022. október 04-én a nógrádi megyeszékhelyen. A program „rózsaszín sétával” indult több, Olvass tovább...