Rózsaszínben tálalt gombák a mellrák ellen

Minden rózsaszín tálcás gomba vásárlásával a Magyar Rákellenes Liga munkáját támogathatják a vásárlók októberben.

A magyar termelő és kereskedelmi Bio-Fungi Kft idén harmadik alkalommal csomagolja gombáit rózsaszín tálcákra, a „GoPink!” emlőrák elleni küzdelem színében. A kezdeményezésben részt vevő Aldi és Tesco áruházakban a termékek egész októberben elérhetők. Minden egyes megvásárolt termékkel 10 forinttal támogathatják a Magyar Rákellenes Liga munkáját.

Az év tízedik hónapja Világszerte a mellrák elleni küzdelmekről szól. Évente hét-nyolcezer nőnél diagnosztizálják ezt a fajta betegséget, és több mint kétezren halnak bele. Az időben felismert daganatos betegségek ma már jó eséllyel gyógyíthatók. Ezért is tartja a Magyar Rákellenes Liga egyik legfőbb feladatának a harcot.

Miért a csiperkegomba?

A csiperkegomba olyan anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik az ösztrogén nemi hormon szintjét megemelő aromatáz enzim aktivitását. A szervezet túlzott ösztrogén termelése bizonyítottan megnöveli az emlőrák kockázatát. A csiperkegomba rendszeres fogyasztása tehát segíthet az emlőrák megelőzésében azzal, hogy megakadályozza a szervezetben lévő ösztrogén szintjének túlzott megemelkedését.

 

http://www.biofungi.hu/hirek/iden-is-gopink/

http://rakliga.hu/hir-archivum/item/497-rozsaszinsetak.html

http://rakliga.hu/rakgyogyitas/emlorak.html

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Simonton-módszert tanulhat már Egerben is!

Fodorné Vincze Anna pszichológus Egerben oktatja a Simonton módszert, amely könnyen megtanulható, és segítségével a beteg saját öngyógyító erőit tudja mozgósítani. Ajánljuk ezt a technikát minden betegnek, de különösen a daganatos betegségből gyógyulók részére.

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – III.

Július 15-én, kedden 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját. Vendégművész: Fellegi Ádám koncert-zongoraművész.

Egyéb

KÁR LENNE, HA RÁK LENNE internetes vetélkedő régiós díjátadás

A Dél-Dunántúli Régió győztese a siófoki Perczel Mór Gimnázium leánycsapata