Rozványi Balázs programozó matematikus, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok.

1980 tavaszán hererákot diagnosztizáltak nálam. A műtétek, a kezelések 1981. tavaszáig tartottak. Hála kezelőorvosaimnak és a világszínvonalú kezelésnek, azóta csak kontrollokra járok vissza az Országos Onkológiai Intézetbe.

1993 óta dolgozom a Magyar Rákellenes Liga gazdasági vezetőjeként, ugyanebben az évben választottak meg a Liga pénztárnokává, amely tisztségre újra meg újra megválasztottak. 2009-től a Liga gazdasági elnökhelyettese vagyok. A 2017. februárjában az Elnökség az alapszabály rendelkezéseinek megfelelően elnöknek választott, a 2017. május 25-ei küldöttgyűlés a 2019. évi választó küldöttgyűlésig megerősített ebben a tisztségemben.

A „hőskorszaktól kezdve” egy olyan csapat felépítésében majd munkájában veszek részt, ahol mindenki – sokszor erején felül – igyekszik a Liga célkitűzéseit megvalósítani, és ezt a többezres tagságú intézményesült civil szervezetet működtetni. Az elmúlt hónapok eredményei alapján a jövőben is a Liga megújulását kívánom szolgálni.

Nagy munkám van abban, hogy a Liga az elmúlt több mint két évtizedben a jogszabályi kereteket kihasználva, de nem átlépve folyamatosan működött.

2015-ben megkaptam a “Daganatos betegekért” ezüst gyűrűt, amit a Magyar Rákellenes Liga a rákbetegség elleni küzdelemben végzett tevékenységért ad át.