Eredeti végzettségemet tekintve matematika-fizika szakos középiskolai tanár vagyok. Hét év tanítás után jelentkeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskola másoddiplomás képzésére, ahol 1999-ben szereztem szakközgazdász diplomát.

2001-től mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkezem.

A Magyar Rákellenes Ligánál 2002 óta dolgozom könyvelő, majd főkönyvelő munkakörben. A 2014-es választások óta vagyok tagja az Elnökségnek. A 2016. novemberben létrehozott munkacsoportok közül az alábbiakban veszek részt: Alapszervezetek, Férfi daganatok, Külföldi kapcsolatok.

A könyvelői feladatokon kívül a munkaköröm egyik legfontosabb része az alapszervezetek és segítő szolgálatok munkájának követése, az éves tervek és elszámolások áttekintése és összesítése, valamint munkájuk segítése ezek elkészítésében, pályázatok beadásában és egyéb területeken. Ez változatos és sok emberi kapcsolatot jelent, amit nagyon szeretek.

Több alkalommal képviseltem a Ligát külföldi konferenciákon, rendezvényeken. Az egyik ilyen program az Európai Rákligák Szövetsége (Association of European Cancer Leagues, ECL) betegtámogató munkacsoportja (Patient Support Working Group, PSWG), aminek évente két találkozója van. Ennek munkájában 2015. novembertől veszek részt.

Örömmel látom, hogy az alapszervezetek és segítő szolgálatok körében egyre nagyobb igény van arra, hogy egymást megismerjék, kapcsolatokat építsenek és tanuljanak egymástól. Szeretném, ha ez a folyamat tovább erősödne és bízom benne, hogy erre egyre több lehetőséget tudunk biztosítani a jövőben.