Szakmai tapasztalat.

Időtartam:

Egyetemisták és Főiskolások Rákellenes Egyesülete (1987), Magyar Rákellenes Liga alapító tagja, kezdetben az ifjúsági szekció vezetése, majd 2004-től a pusztaszabolcsi klubélet segítése, 2009-től az alapszervezet vezetése. 2014-től a MRL Elnökségi tagja.

Foglalkozás/beosztás: 2000-től a pusztaszabolcsi I. háziorvosi körzet tulajdonosa. 2011 óta MRL Önkéntes képző Tanfolyamának oktatója, témám a fájdalomcsillapítás.

Főbb tevékenységek és feladatkörök: a helyi önkormányzat megbízásából a településen szervezett orvosi szűrővizsgálatok koordinálása.

A munkáltató neve és címe: Juhász és Tsa Bt. 2490. Pusztaszabolcs, Adonyi út 51.

Tanulmányok:

Időtartam / végzettség: 1984-től a Semmelweis Orvostudományi egyetem hallgatója, 1990-ben az Általános Orvostudományi Karon szereztem diplomát. 1995-től a SOTE Családorvosi Tanszékének. hallgatója, 1997-en licencvizsga, 2002-ben szakvizsga megszerzése. Jelenleg a PTE ETK Népegészségügyi Szak levelezős hallgatója.

Képzések: Hospice I., Önkéntes képző tanfolyam (MRL)

Egyéni készségek és kompetenciák:

Anyanyelv: magyar

Nyelvvizsga: orosz felső fokú, angol szakmaival bővített alapfokú

1996 óta számítógép felhasználói OKJ-s vizsgával rendelkezem.

Egyéb:2010-ben elértük, hogy a minden évben 12 évet betöltött fiatalok Humán Papilloma Vírus elleni védőoltásban részesüljenek. Előkészítettük és gondoztuk a MRL által szponzorált és a honlapról letölthető, daganatos betegségeket is feltételező gyanújeleket feldolgozó és bemutató „8 figyelmeztető jel” c. animációs kisfilmet, mely egy pusztaszabolcsi általános iskolás kisfiú I. díjas rajzpályázata nyomán készült. 2010-ben már bekerült a Megyei Értéktárba a kisfilmünk.

A Pusztaszabolcsi Hagyományőrző Alapítvány ismét értéklistát készített a településen, és a Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Irodája szakembereivel karöltve a Hungaricum jelölésre ajánlja a kisfilmet, ami mára már oktató csomaggá nőtte ki magát (kisfilm, totó, oktató füzetek, plakát) és rendelkezésre áll minden tagszervezet számára. Többek között országjáró körút során juttatjuk el az információkat gyermekintézményekbe a MRL megbízásából.

Az alapszervezet vezetésében végzett munkám során fontosnak tartom a tagság folyamatos bővítését, a pénzügyi háttér stabilitását, az erkölcsi és anyagi szponzorok toborzását.

Új lehetőséget látok a középiskolások önkéntes munkájának alkalmazásában (az MRL hivatalos szerződő fél).

A MRL elnöksége megbízásából a 25 éves jubileumra készülő emlékkönyv szerkesztő bizottságának vezetésével.

Büszke vagyok a csapatra, amiben végezhetem hivatásomnak tekintett életformám és arra, hogy megtaláltam azokat az embereket, akikkel a jövőben is biztosítva lesz az alapszervezet jogfolytonossága és életképessége.

Köszönöm a lehetőséget, a bizalmat, hogy 1986 óta tagja lehetek egy olyan nagy „családnak”,

mellyel büszkeség együtt küzdeni a daganatos és társbetegségek megelőzéséért.